Go tech!!!

Arizona, Mountainview, Texas Tech i topp! Vi är nu i Arizona lite utan för Tucson och har spelat 36 hål idag. Vi leder med sex slag inför sista dagen imorgon. Jag tror att alla tjejer var väldigt revanschsugna när vi gick ut på banan idag. Förra tävlingen slutade inte riktigt som vi ville. Vi pratade mkt innan runda om att vara med från start. Alla våra tjejer är topp 25 och den högsta scoren vi droppade idag är 74. Jag hade 71 första varvet. Fick i en eagle på ett kort par fyra där jag satte upp drivern på green och sen dräpte puttern, mkt skoj och även gott för självförtroendet. Under eftermiddagen började de blåsa, men eftersom jag nu bor på ett ställe, Lubbock Texas, där det blåser massor hela tiden gillar jag det faktiskt ganska så mkt.

Denna vecka bor vi hos familjer. Det funkar bra. Banan ligger i ett område där det bara bor pensionärer, alla är ute och tittar på oss och ger och skjuts i deras golfbilar mellan varje Tee mer eller mindre. Jag skratta lite inombords varje gång, men alla är super trevliga och rara så jag tackar inte nej. Nu har vi ätit, duschat, gjort dagens quiz i min Communication class. Jag e super trött och benen värker. Jag är på en delad 16:e plats men blickar uppåt mot en bättre placering. Imorgon går vi ut och kör, samt är på tårna från början.

Godnatt!

Resultatlista

En reaktion på ”Go tech!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s