Tålamod

Texas tech hade inte sin bästa tävling denna gång. Vi åker ifrån Arizona och är lite besvikna inte att vi inte försökte för de gjorde vi verkligen men denna gång gick de snett. Vi slutar på en fjärde plats. Vi alla gör sin utvärdering och som tur är får vi en ny chans på fredag. Vi åker på nästa tävling på onsdag. Jag längtar redan. Andra rundan av tävling är helt motsatsen till den första. Drivern var inte riktigt med och jag var i ökenbuskarna vilket betyder mer eller mindre ospelbar vid flera tillfällen. Sista dagen när jag vaknat kl 5:30 frågar min kim mig varför duschar Bev nu? De är ingen som duschar de ösregnar ute! Vi är i Arizona och de öser ner. Men men va fasen de var bara att vara envis och aldrig ge upp. (vilket inte är något problem då jag ändå är hälften av en Larsson. Min mammas sida är alla super envisa fast det är charmigt och jag gillar de).

Efter nio hål när jag är sex över par avbryter de spelet. Det är speciellt i usa. Så fort lite åska kommer blir de avbrutet, vilket kanske är bra eftersom de är farligt. Alla går in. Efter fem min alla ut igen. Spela ett hål alla in igen. Vi sitter inne i en timma. Sen ut. Jag hinner spela 5 hål. In igen. Åker en golfbil in mot klubbhuset men vi vänder när vi ser alla åka ut igen. Jag kommer in på plus sju och känner att jag spelade bra de sista nio hålen, med tanke på alla omständigheter. Att vara fokuserad och klara av att koncentrera sig i 7,5 timma som rundan tog är svårt men de gäller att lägga energi på endast de saker som man kan göra något åt.

Efter avslutad rond. Packar sju tjejer en mini buss på rekord tid eftersom vi ska försöka hinna med vårt flyg. Jag har aldrig sett något så systematiskt någonsin. Vi hann med eftersom de var försenat. Men vi har fortfarande inte haft någon lunch eller middag, frukosten och de vi haft med oss på banan är de vu ätit. Men jag är glad att vi är påväg till lubbock ikväll istället för imorgon. Men huvudvärken och allt för mkt skratt efter dåliga skämt börjar smyga sig på. Skolan imorgon kl 8 väntar. Jag har inte en aning om när jag kommer vara hemma inatt men en sak e klar jag saknar min säng!

20120319-003649.jpg

2 reaktioner på ”Tålamod

  1. Kristina Bengtson

    Hej Elin! Mycket trevligt att läsa och se bilder om hur du har det i Texas. Hoppas förkylningen ger med sig så du kan ladda för nästa tävling. Kramar från Kristina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s