Longbow, 1

De jag trodde var pollen var en mega förkylning som jag nu spelar med i 30 graders värme. Det är en speciell känsla kan jag lova. Vi spelade våra första 18 hål igår, jag var glad att det inte var mer än 18, huvudvärk och värme och förkylning gjorde min kropp väldigt trött. Jag hade 75 slag och ligger på en delad 31 plats. Jag var jätte nervös innan jag skulle gå ut och jag tror att alla runt omkring mig även kunde se det. På ett sätt vill jag vara nervös men det får ju inte bli för mycket. Där jag missar igår är på greenerna, så det blev putt träning efter spel och sen hem. Efter snabb dusch (vilket inte är så snabbt efter som vi är sju tjejer i laget så det går inte så snabbt) åkte vi på bio. Det var riktigt skoj, jag kom på mig själv att jag satt och snackade med bioduken vid något tillfälle jag tror det kan varit en kombination av att jag var super trött och att filmen var bra. Men det var ändå ganska så pinsamt och jag gjorde säkert det flera gånger.

Vi som lag ligger just nu nia vilket inte är så bra, men vi har inte ens spelat hälften av tävlingen så mycket kan fortfarande hända och det ska vi se till idag. När jag kom in igår längtade jag att få gå ut och spela igen. Banan är rolig, den har ganska så korta par fem hål men det gäller att vara på rätt sida om pinnen eftersom greenerna är väldigt ondulerade. Efter avslutat spel blir det en bankett på klubben, jag tror det låter flådigare än vad det är i verkligheten. Nu efter vi har varit iväg i ganska så många dagar börjar jag längta efter min egna mat som jag lagar själv.

Bilden tog jag för några dagar sedan i Lubbock när jag körde hem från golfbanan, vilken snäll hund som bara satt där och kolla.

Följ tävlingen www.golfstat.com

Tack o hej leverpastej

;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s