liten liten and

Idag har jag haft tunga ben sen ett litet fys pass och huvudet har varit ännu tyngre. Av någon anledning så har jag fått en pollen attack gånger 3000 vilket gör att näsan täpps igen och jag har ont i öron och hals. Vi har tränat hela förmiddagen. Range, bunker, puttning och lite chippar. Vi har jobbat hårt med att hitta balans i svingen och jobba med tempo något som jag gillar väldigt mycker. Riktigt bra träning men efter det klarade inte min kropp att koncentrera sig mer. Jag slocknade som en sten i bussen på väg till ett zoo som vi skulle besöka idag och inne på zoo blev de inte bättre. Jag fick efter ett litet tag sätta mig på en bänk i skuggan och vila istället för att gå runt i solen.

Ikväll ska jag försöka läsa lite politik och sen kommer jag nog somna innan klockan är åtta. Imorgon 7:30 slår vi ut för inspel på banan som vi spelar tävlingen på på fredag. Vi fick en uppgift att säga vilket djur vi var från zoo. Jag valde att vara en nyfödd and. De verkade så intresserade av vad som hände runt omkring dem och ville gärna testa nya saker. De var skoj att se de små änderna så förvirrade.

På återseende med massor av nya krafter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s