Kändis pinnar till TTU.

Jag vakna 3:30 och har inte en aning om vart jag är. Men efter ett tag när jag tänkt och sett att min team mate Kim ligger jämte mig i vår stora säng kommer jag på att jag är i Arizona på träningsläger. Jag somnar om. Igår spelade vi Troon North som var en mycket fin golfbana. Vi var tvungna att ha golfbil vilket var bra eftersom de kommer bli en lång vecka med mycket sol. Om man inte var med från Tee var de bara att gå till bagen och plocka upp en ny boll. De som arbetar där berättade att vi inte fick försöka ta upp bollen från några buskar osv eftersom de finns väldigt mycket ormar. Jag blev sketa nervös eftersom jag hatar ormar och bestämde att jag inte skulle missa fairway.

När vi kom hit i söndags då var tanken att vi skulle till en sjö och gå runt lite där. Men eftersom de utan vår vetskap var någon slags festival runt sjön bestämde vi oss för att skippa sjön och åka till ett super gigantiskt mall (köpcentra) istället. Det var inte någon av tjejerna som blev jätte ledsen. Vi klarade oss och vi gjorde bra ifrån oss på mallet. Allt som man kunde önska sig fanns där. De var bara att vräka och vraka.

Denna vecka bor vi inte på hotell utan coach har hyrt ett helt hus. Jag gillar det, vi gör vår egen frukost vilket betyder, alla vill ha olika. Vi kommer från olika delar av världen så vi alla får mötas någonstans på mitten. De två tjejerna från Philippinerna hade helst sett att vi kokade lite ris kl 6.00 på morgonen men där drogs gränsen. Alla är absolut okej med att de blir gröt, cornflakes och ägg.

Alice Cooper kom förbi igår när vi tränade. Han skulle ut och spela med sitt band. De var riktigt coolt att se honom. Han var jätte liten, några av tjejerna har tydligen varit riktigt stora fans innan så de var i paradiset efter att ha sett honom. Jag tror att jag upplevde samma känsla som de gjorde med Cooper som jag upplevde idag av att få besöka en LPGA Tour tävling. Många av stjärnorna var där. Jag fick träffa en som jag tycker är häftigast, Suzann Pettersen från Norge. Tyvärr hade vi inte någon chans att titta på tävlingen men det var skoj att bara få känna på stämmningen

1. De slår bollen crisp (bra)
2. Några utav dem har en bra plan på vad de ska träna på efter inspel men jag fick känslan av att några bara ”slår boll”.
3. Om jag tränar så bra jag kan och med bra kvalité kommer jag kunna stå på den rangen innanför repen en dag.
4. Det var skoj och inspirerande att se dem.

Jag vill passa på att tacka för alla kommentarer som jag har fått för tidigare inlägg. Jätte roligt, jag blir så rörd när jag läser dem!

Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s