Spring Break!!

Spring Break är här och hur skönt är inte det. Vi är nu lediga från skolan i en vecka och sticker till Arizona imorgon. Hela laget vilket är sju spelare och två coacher kommer att åka dit och träna först i tre dagar och spela tre olika banor. På onsdag kommer vi även att åka till en LPGA tour tävling och se hur de förbereder sig på inspels dagen, något jag tycker ska bli intresant. Igår fick jag parkeringsböte (25 dollar), jag var så arg så jag viste inte vart jag skulle göra eftersom de på parking service en gång sagt att jag kunde parkera där. Jag kan säga att damen som jobbade i disken på Parking Service var inte beredd på att en svensk blond tjej på 19 år skulle komma in där och säga vad hon tyckte. Eftersom några av de som bor i detta land inte riktigt säger vad de tycker utan snackar mer skit efteråt när personen i fråga inte är med, så blev det så att säga en liten kulturkrock inne på Parking Service, men jag kommer inte att ge mig, det är inte 25 dollar som jag stör mig på, det är mest att det känns som de behandlar mig olika när jag och min mamma var där och nu när jag kom själv.

Just nu är det packning pågång. Bikinin, rengjort golfskorna, bytat lakan i sängen (jag älskar att komma hem till nya lakan av någon anledning) Igår hämtade jag ut ett par nya löparskor, de är riktigt snygga och lovar att visa dem en dag. Jag hoppas även att de är sköna, ändå det som är viktigast. Jag vet inte vad som har hänt med vädert men i onsdags var det 27 grader och hur skönt som helst men sen dess har vi inte gått över 7 grader. Det känns som riktigt svenskt väder, fördel mig eftersom det är i sånt väder jag alltid har tränat i. Lite senare ska vi ut till golfbanan och efter det testa löparskorna på rullbandet och sen titta på när Texas Tech mens tennis spelar sina dubbel matcher, ska bli riktigt kul!

Om ni tycker det är kul att följa mig på min blogg, klicka på Follow längst ned till höger så får ni automatiskt alla uppdateringar i er maillåda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s