Köttbullar & Potatismos!

Jag lovar jag är vid liv fast man inte kan tro det eftersom det inte varit så mycket uppdatering men det är så det kan bli ibland, vi är ju inte mer än människor. Dessa dagarna i skolan har varit hårda, två prov och ett tal är likamed anledningen till dålig uppdatering. Men nu är allt klart och jag tror att jag gjorde ganska så bra ifrån mig, något jag vet är att jag kan inte göra något mer nu i alla fall det är bara att vänta på betyget och se vad det blev. I veckan har vi kvalat och jag kom tvåa på kvalet då redan två stycken var klara vilket betyder att vi spelade om tre platser. Arizona först och sen tillbaka och spela en tävling till.

I måndags hände något riktigt skoj, Texas Tech Mens Golf skulle träna med Pia Nilsson och Lynn Marriot och vi tjejer fick också en möjlighet att vara med! Jag gick runt på moln hela dagen i skolan och kunde inte sluta tänka på det. Pia och Lynn är Vison54 och de jobbar med några utav de bästa spelarna i världen. Jag vet inte riktigt vad jag ska jämnföra det med för er som inte spelar golf och vet vilka det är. Men det är i alla fall topp tjugo bästa coacherna i världen och de skulle lilla jag få möjligheten att jobba med. De vet vad de pratar om och har väldigt många nyttiga och smarta tankar om spelet golf. De inriktar sig specifikt på att prestera bättre på banan med hjälp av att använda huvudet på rätt sätt. Jag har läst deras böcker och varit intresserad av det sedan tidigare så jag skojar inte när jag säger att en blond tjej från sverige hade det största leendet under de timmar som det var här. Mycket lärorikt och även inspirerande hur jag ska göra min träning ännu bättre för att spela bättre golf.

Vi fick testa på en övning, att hålla i en klubba och bara känna hur det känns att hålla i denna klubba utan att ha någon inre konversation med sig själv. Inne i Elins huvud: vem spelar med så här tunga klubbor? Det är ganska så kallt här inne. Nej Elin gå tillbaka till att bara känna greppet. Ups nu tänkte jag igen, fasen vad svårt detta var. Jag behöver träna mer på det. Som ni märker jag har en bit kvar men vem är född som ett proffs, efter träning kommer jag att fixa det här.

I tisdags morse var det dags för mitt andra dopingtest, 6:00 i footballs byggnaden. Under tiden jag sitter där och väntar kommer en footballs spelare på minst 150 kilo in och frågar en av de som jobbar där ”why is the girls doing drugtest?” Jag blev så paff av vad han sa och hans syn på kvinnlig idrott, lite konstig tycker allt jag men vi alla har olika åsikter.

Ikväll firar jag och två tjejer från laget att alla prov är över och att spring break nu startar med att göra köttbullar med potatismos och lingonsylt och så tittar vi på de sista one tree hill avsnittet som någonsin kommer att visas efter typ 100 säsongen.

Go o glad kexchoklad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s