Tillbaka till vardagen

 

Just nu består mitt liv av att spela golf och läsa politik. Jag har ett test på torsdag som är riktigt viktigt. Min tutor har gjort ett schema över vad jag ska plugga varje dag, det tar tid att lära sig allt. Enligt honom så spelar det ingen roll om det är fredag eller lördags kväll det ska pluggas ändå. Jag tror det är vad det är att gå på college. Mitt liv just denna veckan är väldigt inrutat, det har inte funnits någon tid för något annat, vilket får vara okej ibland eftersom vi tävlar ganska så mycket och därmed inte är här och missar massor. Vi har börjat kvala jag ligger tvåa efter två rundor en runda kvar och det är tre plaster vi spelar om. Sista rundan är på onsdag. Vi åker till tävlingen på söndag den 11 mars (min pappas fördelsedag) alla tjejer ska med men alla får inte spela. Anledningen till att alla ska med är att det är spring break. Vi ska till Arizona på ett träningsläger och avsluta med tävling. Ska bli underbart!! Jag vet inte riktigt än vilka banor vi ska spela men jag vet att alla tjejer ska bo i samma hus och träna från solen går upp tills den går ner, passar mig riktigt bra! Vi ska även besöka en LPGA tävling (det här blir bara bättre och bättre) och titta på dem och lära från dem.

Idag har jag mycket att göra, vi har en dag utan träning med laget men det ska bli 22 grader och lite vind, så det kliar ganska så mycket i fingrarna att jag kanske kan klämma in träning imellan allt plugg. Vi får se hur effektiv jag är. Kycklingsoppa med curry, äpple och tomatkross står på matsedeln. Bilden är från Ping där vi var förra veckan för att testa nya drives.

Dagens hiss: köpte vattenmelon igår och det kanske varit den godaste melon jag ätit+ mina ben börjar bli brunare vilket också är skoj.

Dagens diss: min toalett spolar inte som den ska så jag får ringa vakmästaren idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s