Mkt tacksam!!

På Bilden är vår mascott, hans namn är Red Raider.

Idag publicerade skolan en artikel om mig som ligger på deras hemsida. Jag tror inte jag själv och  alla runt omkring mig förstår hur tacksam jag är för att få vara här i USA och spela för Texas Tech. Någon gång när jag ringt hem till mamma och pappa gnällt lite får jag nypa mig i armen och sätta allt i perspektiv och förstå hur jäkla bra jag har det här, jag trivs som en fisk i vattnet. Jag är även mycket glad att jag har dessa team mates som jag har och mina coacher, Jojo och Emily.

Klicka här för att läsa artikeln

 

2 reaktioner på ”Mkt tacksam!!

  1. Lena Lengdén

    Hej Elin,
    Vilken fin artikel om dig, men så är du också en otroligt fin tjej. Jag har följt dina framgångar på nätet och du har scorat riktigt, riktigt bra. Kommer att fortsätt följa dig och önskar dig fortsatt lycka till med spelet och studierna:)
    Kramar från Lena Lengdén

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s