Westbrook dag 1

På fyrans tee statar dagens runda, båda tjejerna som jag spelar med har sina mammor med sig som publik. Efter några hål blir det någon slags av tävling mellan mammorna vem ska skulle heja fram sin spelare högljudast och mest. Även jag kom in i bilden då de även hejade fram mig väldigt mycket. Det spelade faktiskt inte så stor roll vad jag gjorde. Det blir så självklart att de var amerikanska mammor för det är exakt så som jag föreställer mig dem. Jag skrattade lite men tyckte absolut inte det var något problem. Idag hade jag 76 första rundan och 73 andra rundan. Jag spelade helt okej första rundan men kände att jag hade så mycket mer att ge och det kom i början av andra rundan. Tre under par efter tio hål kommer lite surt in på ett över, men det är absolut okej. Mitt lag är två slag efter ledningen efter att Kim och Gabby varit heta på eftermiddagen och skutit varsin 66a. Jag är delad 34 induviduellt.

Att spela 36 hål tror jag är en fördel för mig, jag vet att jag har gjort ”grispassen” på gymmet kl 6 då jag bara velat ligga kvar i sängen. Därför känner jag mentalt att jag kommer att orka kanske lite mer än alla de andra, vilket inte alls behöver vara sant men den tanken är väldigt skön att ha med sig ute på banan. Bara det gör att jag tror starkt på mig självoch jag tror även att golf handlar mycket om vad som färesgår i knoppen. Men känslan av att lämnar in score kortet och vara klar är skön, det är inget som jag kan säga något annat om. Imorgon väntar 18 hål, vi alla är mycket sugna på att vinna och vi ska försöka göra allt vi kan och hålla oss till vår plan hur det än går och i vilket possition vi sätts i.

Skepp o hoj ha så skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s