Förberedelser är allt och lite till!

Arizona är hur bra som helst! Vi bor denna veckan hemma hos några fantastiska familjer som tar väldigt bra hand om oss. Eftersom jag går upp väldigt tidigt varje dag blir det lite annolunda när vi har möjlighet att sova till 8. Jag vaknade tidigt och kunde inte sova så jag tänkte att jag går upp och läser lite. Mannen i huset var då uppe så jag och han satt och snackade i en och en halv timma tills de andra kom upp. Väldigt trevligt, något som både han och jag tyckte. Han kör en Volvo och var och hämtade den i Göteborg förra året, vad är oddsen på att jag kommer till hans hus liksom?! Tränade i några timmar innan inspelet, lunch och sen några snabba checkar på rangen och putting green efteråt. Allting handlar om förberedelser, jag är riktigt bra förbered nu och jag är sugen på att tävla igen. Banan vi spelar är en normal lång 6200 yards, ganska så smala fairways och små greener. Det svåra med banan är att greenerna är väldigt hårda så det gäller att tänka efter.

Ikväll har vi varit över hos grannen och ätit lassange, mkt gott! Människorna som lever i detta området har inte det för jobbigt, de spelar golf minst fem gånger i veckan, poker en, 25 grader, solen skiner och knappt någon vind. Imorgon slår vi ut kl 8:30 shotgun start, jag startar på fyran och sen är det 36 hål i ett sträck med bagen på ryggen som väntar.

Bagen är packad, havregrynsgröt (frukosten man vet aldrig hur den är i USA), tejp till en handled, resorb till sista arton, solskyddsfaktor, extra golfskor, sockar (byte av sockar efter 18 hål), alvedon till axeln om den börjar värka och en jäkla massa tålamod, det är exakt det man behöver ute på golfbanan en lång dag som imorgon.

Nu duscha supersnabbt sen sängen. Go red Raiders

Länk till tävlingens live scoring: www.golfstat.com titta efter Texas Tech!

ps. jag laddar upp foto imon, jag hinner inte just nu.

2 reaktioner på ”Förberedelser är allt och lite till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s