Vind, vind och lite mer vind.

20120223-180047.jpg

Det blaser ganska sa bra i Lubbock for det mesta. Men det ar valdigt utvecklande. Jag blir tvungnen att att kontrollera bollen pa ett satt som jag aldrig hade lart mig annars. Sen sist jag skrev sa har jag kollat min post allt for manga ganger. Mamma skickade en alla hjartansdag present for ett bra tag sedan men det har fortfarande inte dykt upp. Jag har borjat tappa hoppet.. Jag har aven akt pa en liten smarta. Det ar en axel som kranglar lite. Det varker i nagra utav musklerna runt axeln, min sjukgymnast masserar och get mig all sort behandling som jag kan fa eftersom tavlingen startar pa sondag. Sjalvklart blir jag orolig nar nagot sant har hander men jag har fragat alla fragor och det finns ingen risk att det kan bli samre utav att jag spelar tavlingen vilket kanns skont.

Innan min lektion idag sitter jag utanfor klassrummet och vantar. Jag tar upp min amerikanska mobil (en uppfallbar samsung fran 2001 utan kamera men med fargskarm) och skickar ett sms. Sedan passar jag aven pa att skicka ett sms fran min svenska iphone. Killen som sitter jamte mig kollar valdigt konsitgt och efter fem minuter nar han har suttit och tittat pa mig hela tiden kommer fragan. Varfor har du tva mobiler? Det var ganska sa kul, det ar ju anda inte sa vanligt att man har tva. Idag har jag tranat pa att snabba pa min rutin. Malet ar att korta tiden over bollen och jag marker en stor skillnad i hjarnkontoret, jag hinner inte starta tanka, vilket ar mycket positivt. Imorogon 15:00 gar planet till Arizona. Innan dess ar det en hel del som ska hinnas med. Nu vantar inlarning om de amerikanska presidenterna och allt annat som political science innefattar.

Horde aven att en prinsessa kommit till varlden dar hemma, kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s