Vilken dag!!

Mer av dessa dagar. Det är väldigt mycket som har varit bra idag förutom att jag snozzade lite länge så jag fick skynda mig som fasen ner till gymmet men det var inga problem jag kom i tid. Idag har laget haft möte om utveckling, hur ska vi utveckla laget till nästa nivå, det handlande inte så mycket om spelet golf utan mer mentalt och vad vi vill ha för stämmning i laget. Jag gillade det. Jag har haft lite många puttar sista dagarna på kval så därför valde jag att träna puttning innan skolan börja. Det blev några timmar puttning, jag försöker fokusera på olika fokus för att hitta mitt rätta. Jag körde även ett längdkontrollstest och starta på linje test. Idag fick jag reda på att jag ska åka till Arizona på fredag!! Jag har aldrig varit där så det ska bli mycket mycket roligt! Laget åker dit och spelar tävling som startar på söndag till måndag 36-18 hål.

Klockan två var det dags att riva av ett matte prov, 18 frågor med svars alternativ så man kan alltind gissa om man inte kan. Det gick bra inga problem, sen ut till banan igen och jobba lite teknik på rangen.  Efter det snabb middag för att senare ta min lilla vita bil som i min värld känns som en stor jeep och jag tror att jag är så cool i, som jag  antagligen inte ser lika coolt ut i, skit samma jag älskar att lyssna på bra musik i min bil och bara vara i mina tankar, jag körde i alla fall ner till study hall. Tutoring kl 8. Nu är klockan halv tio och Pensionär Elin känner sig ganska så redo att somna. Imorgon ringer klockan 5.25 igen och det är dags för ett konditionspass, det blir stairsteper 40 min i intervall form och sen pilatusboll övningar.

Mer dagar som denna till folket!! Glad fettisdag eller vad man säger

En reaktion på ”Vilken dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s