Puerto Rico

Fyra dagar i Puerto Rico gick väldigt fort. Nu är jag tillbaka till verkligenheten vilket är prov imorgon, handla, tvätta, utvärdera och fixa egen mat. Men vem bryr sig om dessa små saker om man får åka till 30 grader sol och lite vind? Inte jag! För er som inte vet, att åka på tävling är ingen utflyktsresa. Vi hade beslutat att vi skulle åka en dag till regn skogen men det ändrades eftersom vi inte riktigt hade tid. 15 lag deltod i tävlingen. Varje lag spelar med fem spelare vad av fyra scorer räknas efter varje runda. Denna tävlingen bestod av några riktigt högt rankade lag. Vi är rankade ungefär 26 i landet tror jag. Detta var min första tävling efter jul öppehållet, mina egna förväntningar var ganska så höga eftersom jag hade tränat väldigt mycket och kände mig förberedd. Jag försökte intala mig själv att det kommer inte gå bättre om jag är väldigt tuff mot mig själv och sätter upp förväntningar som jag kommer ha svårt att nå.

Tävlingen startade söndag, jag kommer in på 73 med en trippel, jag känner mig mycket nöjd eftersom det bara var ett hål som förstörde ganska så mycket. Dag 2, jag spelar med tre tjejer som är tre år äldre och rankade väldigt högt plus en av Spaniens bästa amatörer. Jag är sketa nervös, känns som jag inte ska få bollen av första tee. Detta var en riktigt bra lärdom, jag valde efter första hålet att jag inte ska gå där och ”titta” på när de spelar bara utan att jag ska ta min plats också. Kommer in på 77 efter för många tråkiga bogeys. Dag 3, vaknar kl 5, värmer upp i mörker, startar kl 7:30, spelar väldigt stabilt men exakt som första rundan får jag en trippel som ställer till det lite, 76 slag delad 21 plats av 83 spelare. Flyget går kl 3, (var inte läge att fråga om man kunde ta en dusch innan) jag var hemma kl halv 1. Fantastisk upplevelse att få ha varit där fast vi inte såg så mycket mer än banan, stranden, och hotellet. Nu ska jag till skolan.

På återseende!

En reaktion på ”Puerto Rico

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s