Blogg om mitt liv och lite annat

Välkommen till min blogg! Jag heter Elin Arvidsson kommer från Falkenberg och bor just nu i Lubbock, Texas. Här studerar jag på Texas Tech University och spelar golf för deras skollag. Min plan är att vara här i fyra år och göra klart min utbildning och samtidigt utveckla min golf till en högre nivå. I Sverige är jag medlem på Falkenbergs GK som jag bor tre km ifrån. Innan jag flyttade till Texas gick jag tre på Riksidrottsgymnasiet Klippan/Ljungbyhed. Jag vet inte mycket om bloggar, men jag lovar att jag ska göra mitt bästa. Jag ska försöka att berätta om min vardag och vad som händer här för er så ofta jag kan. Jag ska också ta lite kort för en blogg utan bilder är inget att ha (enligt mig).

På fredag åker jag och fyra andra från mitt lag och spelar vår första tävling för denna terminen i Puerto Rico. Vilket kommer att bli väldigt väldigt roligt. Jag har aldrig varit där så det ska bli skoj att se hur det ser ut men jag kan även erkänna att det som ska bli roligast är att börja tävla igen, det är ju ändå därför jag tränar. Nu är det dags för sängen.

Tack o hej för första gången!

En reaktion på ”Blogg om mitt liv och lite annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s