Jag och Celine Dion på samma bröllop?

Vid det här laget så är nog både ni och jag trötta på allt snack om visum hit och visum dit. Men jag vill ändå berätta slutet på processen. I veckan var jag i Stockholm för den slutliga intervjun på Amerikanska Ambassaden och därmed ett steg närmre till att få åka tillbaka till USA. Häng med!

Nöjd över mitt inköp av fika till tågresan. Tre steg längre fram har jag vält ut mitt efterlängtade kaffe...
Nöjd över mitt inköp av fika till tågresan. Tre steg längre fram har jag vält ut mitt efterlängtade kaffe…
Nästa Stockholm, Stockholm nästa!! I mina tankar så är tågresor något ganska så mysigt och avstressande. Den här resan var inte alls så, jag mådde illa under 5 timmar och det blev inte bättre. Tågvärdinnan kom och berättade att funktionen som gör att tåget stabiliseras i kurvorna har gått sönder och det här är inget ni kommer att märka ... Tyckte hon ;)
Nästa Stockholm, Stockholm nästa!! I mina tankar så är tågresor något ganska så mysigt och avstressande. Den här resan var inte alls så, jag mådde illa under 5 timmar och det blev inte bättre. Tågvärdinnan kom och berättade att funktionen som gör att tåget stabiliseras i kurvorna har gått sönder och det här är inget ni kommer att märka … Tyckte hon 😉

 

photo-feb-06-12-19-04-pm

Försökte läsa den här intressanta boken under resan! Det är Pia Nilsson och Lynn Marriott som har skrivit den. Jag har läst den tidigare men det är aldrig fel att läsa om en bok.
Försökte läsa den här intressanta boken under resan! Det är Pia Nilsson och Lynn Marriott som har skrivit den. Jag har läst den tidigare men det är aldrig fel att läsa om en bok.

 

Jag vet inte hur mycket olika bevisunderlag som jag har tagit fram för den här visumansökan, men det blev en rejäl bunta som skulle med till Stockholm - den var jag mycket rädd om. Viktigt att ha ordning på allt inför intervjun på Amerikanska Ambassaden. Min kära vän, vapenbärare och "partner in crime" från gymnasietiden i Ljungbyhed, Therese Larsson, bor för närvarande i Stockholm. Perfekt att jag kunde jag bo hos henne. Tänkte passa på att gå lite på stan innan hon skulle sluta sitt jobb för dagen. Bara ett problem, jag har ju inte en aning om vad affärer och mysiga fik ligger i Stockholm. Jag har spenderat alldeles för lite tid där. När jag kom ut från Centralstationen visste jag inte om jag skulle gå till höger eller vänster. Det tokiga är att jag har bättre koll på gatorna i Las Vegas eller Orlando än vad jag har i vår fantastiskt fina huvudstad. Gick senare ned i tunnelbanan för att ta mig hem till Therese, jag frågar en äldre herre vilken linje som går till Solna. Han berättade, mycket snällt, att tunnelbanan inte går till Solna. Jag var på helt fel plats och skulle gå till Pendeltåget istället. Jag berättade att jag är från Falkenberg. Då skrattade han ... Varför det?
Jag vet inte hur mycket olika bevisunderlag som jag har tagit fram för den här visumansökan, men det blev en rejäl bunta som skulle med till Stockholm – den var jag mycket rädd om. Viktigt att ha ordning på allt inför intervjun på Amerikanska Ambassaden. Min kära vän, vapenbärare och ”partner in crime” från gymnasietiden i Ljungbyhed, Therese Larsson, bor för närvarande i Stockholm. Perfekt att jag kunde jag bo hos henne. Tänkte passa på att gå lite på stan innan hon skulle sluta sitt jobb för dagen. Bara ett problem, jag har ju inte en aning om vad affärer och mysiga fik ligger i Stockholm. Jag har spenderat alldeles för lite tid där. När jag kom ut från Centralstationen visste jag inte om jag skulle gå till höger eller vänster. Det tokiga är att jag har bättre koll på gatorna i Las Vegas eller Orlando än vad jag har i vår fantastiskt fina huvudstad. Gick senare ned i tunnelbanan för att ta mig hem till Therese, jag frågar en äldre herre vilken linje som går till Solna. Han berättade, mycket snällt, att tunnelbanan inte går till Solna. Jag var på helt fel plats och skulle gå till Pendeltåget istället. Jag berättade att jag är från Falkenberg. Då skrattade han … Varför det?

 

Ni ska veta hur kallt det var ute den här dagen. Som erfaren visumsökare ;) visste jag att det gäller att ha bra på sig eftersom alla får samma mötestid vilket innebär att alla kommer samtidigt och får ställa sig i kö - utomhus!! Underställ och raggsockar! Kom ganska snabbt in och intervjun gick bra. Nu är mitt visum äntligen klart - UNDERBART! Men oj vad jag svettades med mina raggsockar och underställ när vi senare under eftermiddagen var inne på NK!
Ni ska veta hur kallt det var ute den här dagen. Som erfaren visumsökare 😉 visste jag att det gäller att ha bra på sig eftersom alla får samma mötestid vilket innebär att alla kommer samtidigt och får ställa sig i kö – utomhus!! Underställ och raggsockar! Kom ganska snabbt in och intervjun gick bra. Nu är mitt visum äntligen klart – UNDERBART! Men oj vad jag svettades med mina raggsockar och underställ när vi senare under eftermiddagen var inne på NK!
Så vackert det är i Stockholm, alla fina byggnader och broar över vattnet. Visst gjorde vädret sitt eftersom det var tipp topp, trots att det var iskallt i vinden.
Så vackert det är i Stockholm, alla fina byggnader och broar över vattnet. Visst gjorde vädret sitt eftersom det var tipp topp, trots att det var iskallt i vinden.
Tessan med sin pojkvän Jakob Glennemo, mycket duktig golfspelare, som hängde med oss på stan.
Tessan med sin pojkvän Jakob Glennemo, mycket duktig golfspelare, som hängde med oss på stan.

photo-feb-08-11-16-08-am-1

 

photo-feb-07-11-39-22-am

Hej då Stockholm! Jag skulle kunna tänka mig att bo där när jag är klar med golfen och vill satsa på en tillvaro i Sverige. Men just nu känns det väldigt långt bort!
Hej då Stockholm! Jag skulle kunna tänka mig att bo där när jag är klar med golfen och vill satsa på en tillvaro i Sverige. Men just nu känns det väldigt långt bort!

 

 

Jag och Austin
Jag och Austin

Austin McMillan är som min äldre ”syster”, två månader äldre än mig och bor i Las Vegas. Hon är dottern i den fantastiska familj som jag får möjlighet att bo hos så ofta jag vill. Förra veckan small det till – hennes pojkvän Nick friade!! Ni tänker kanske, varför tar Elin upp detta?

Austins pojkvän Nick är fystränare till Celine Dion’s agent och den här veckan hade Celine Dion en konsert i Las Vegas. Nick och Austin var på konserten men hade också ett backstage-pass för att få möjlighet att träffa världsstjärnan. Austin är ett stort fan till Celine och tycke det skulle bli så himla skoj. Väl på plats efter konserten går Nick ned på knä mot Austin, framför Celine Dion, för att fria. Ni kan förstå vilket mediauppbåd det blev, det knäpptes 100-tals bilder som nu är med på Cosmopolitan och E News (se hela reportaget). Det har även florerat bilder på Austin och Nick vilka jag, vid tidigare tillfälle, har tagit med min telefon som nu ligger ute olika kändissajter. Ingen har frågat mig om lov .. Hmmm Upphovsrätt …

Celine Dion tyckte det var så roligt att få vara med om det här frieriet så hon passade på att bjuda in sig själv till bröllopet!!! Tänk om hon kommer!!!

photo-feb-05-9-35-14-amimages1images

 

 

 

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Jag och Celine Dion på samma bröllop?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s