Jag och Miriam Bryant

screenshot_2016-07-11-21-18-18

Hej på er från Rochester i delstaten New York!

Här är allt toppen, jag kämpar och kämpar med att få den lilla vita bollen i hålet på lite färre slag varje dag. Jag tänkte ge en liten uppdatering om vad som har hänt sen sist.

  • Jag missade cuten i Michigan på Symetra Tour. Jag var inte lika stark mentalt som jag brukar och blev helt knäckt av en sämre score. Med gråten i halsen hoppade jag in i bilen och körde söderut.
  • Efter Michigan åkte jag ner till Dallas, Texas. När jag flög in över staden blev jag så glad när jag såg alla skyltar och reklam som fanns överallt med reklam om mitt kära universitet Texas Tech University. Jag är en av alla stolta examenstagare från Texas Tech!
  • I Dallas skulle tävlingen Texas Women’s Open gå av stapeln. Jag var välkommen att bo hemma hos Mr and Mrs Hoover, en av mina favorithostfamilys.
  • Med hjälp av de kontakter jag har byggt upp hade jag fått möjlighet att hämta ut en bil på Reagor Dykes Auto Group, för att slippa hyra bil under veckan. Det var inte vilken bil som helst utan en Cadillac ATS. Här drog jag på Miriam Bryant på det högsta i de fantastiska Bose-högtalarna. Lite skillnad mot min Mazda och min radio som ofta hackar och brusar 😉
  • Landade på scorerna 78-74-74 i Dallas och en 24:e plats. Inte helt nöjd men det finns alltid positiva saker att ta med sig.
  • Med tanke på vad som hände i Dallas downtown (tänker på polisskjutningen), sätts allt, inte minst en liten golftävling, i ett annat perspektiv. Min värdfamilj hade bjudit ut mig på en restaurang nere i downtown. Vi märker att något är fel när över 60 polisbilar spärrar av området och 3 helikoptrar cirkulerar över oss. Vi åker hem och följer händelsen på nyheterna.
  • Over and out för denna gång!
  • Tack för alla meddelanden och snälla kommentarer jag uppskattar det verkligen. KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s