Touren drar vidare

Screenshot_2016-05-31-13-47-16

DCIM100GOPROGOPR0324.

DCIM100GOPROGOPR0317.
Alla de här träden är inget som en pollenallergiker uppskattar …

Jag har nu kört från Boston till Albany, knappt 3 timmars bilfärd. Efter mina dagar i Boston har den staden blivit en av mina favoriter – allt kändes väldigt europeiskt och Down Town kryllade av intressanta människor som satt på cafe eller som var ute och joggade. För er som varit i Austin Texas så känns de här städerna relativt lika, dvs väldigt skön puls. Albany, där jag är just nu, är staten New Yorks huvudstad. Här ska 144 tjejer spela nästa Symetra Tour tävling på Capital Hills Country Club och den startar imorgon fredag. Ännu en bana som påminner mig om Sverige. Jag tror det främst har att göra med grässorten de har här.

Denna vecka bor jag hos en värdfamilj tillsammans med en amerikansk tjej som heter Emma Jandel. Vi har lärt känna varandra eftersom vi har samma tränare, Todd Kolb från Sioux Falls, South Dakota. Emma är från Ohio och 5 år äldre än mig och har mycket mer erfarenhet som professionell golfare. Emma  har med sig sin fystränare Jake. Vi tre har ”klickat” enormt bra. När vi är tillsammans skrattar vi tills tårarna rinner och snackar om allt. Det ska tilläggas att jag aldrig har träffat Jake innan förra veckan. Efter ett  7-timmars träningspass med spel och puttning bestämde vi oss för att testa värdfamiljens pool och sen dra till Cheesecake Factory. Tyvärr har jag ingen bild på dessa nya stjärnor/vänner i mitt liv men de är guld värda. Vi har haft så skoj!

I skrivande stund ska jag nu dra på mig joggingskorna och köra ett kort fyspass. Sen blir det puttning och range följt av Pro- Am-spel kl 13.00. Imorgon startar tävlingen!

Tjingeling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s