Hummer i Cape Cod

Men vad hände? Spelet blev inte alls så som jag hade tänkt mig den här veckan. Under förberedelserna kändes allting kanon, jag slog bra, trivdes väldigt bra med banan. Throphy Lea GC är kort och jag kunde lätt nå alla par 5 på två slag. Med med scorerna 76-73 missade jag cuten med 5 slag. Kanske var det mentala som inte riktigt var med efter all bilkörning. Efter två veckor på Symetra och två missade cuter är jag redo att ta mig an nästa tävling och hoppas då få till ett bättre resultat. Nu har jag spelat två tävlingar på den här nivån och jag vet att jag har samma kapacitet som de andra tjejerna. Nog om detta, inte så skoj för er att sitta och läsa hur jag slog bollen till höger eller vänster liksom :).

Jag tänkte istället berätta hur helgen såg ut.

Vid varje vecka på Symetra Tour får man möjlighet att bo hos en värdfamilj. Denna vecka bodde jag hos ett fantastiskt äldre par. Mannen i huset är advokat i Boston och frun är dietist. Efter att jag hade spelat klart vid lunchtid på lördagen blev det en timmas träning för att sedan åka ut till deras sommarhus på Cape Cod. Cape Cod ligger ungefär 50 min söderut från Boston.

DCIM100GOPROGOPR0180.
På väg ner till Cape Cod besökte vi en liten fiskehandel för att köpa levande hummer.
DCIM100GOPROGOPR0181.
Extremt mkt folk denna dag eftersom det var långhelg i USA. Måndagen var Memorial Day då de hedrar alla personer som stupat i krig för sitt land.
DCIM100GOPROGOPR0182.
The Lobster Trap – resturang och butik, resurangen ska tydligen vara en riktig pärla.

 

DCIM100GOPROGOPR0247.
Efter fiskebutiken stack jag ut och sprang på ön.
DCIM100GOPROGOPR0268.
På stenar …
Screenshot_2016-05-29-21-33-48
På vägar …
DCIM100GOPROGOPR0271.
Säg hej till grannen, det första huset på bilden var till salu (pris $4 000 000)!
DCIM100GOPROGOPR0282.
Ångade humrar, Vi fick en fantastisk hummersallad och rostat färskt bröd
DCIM100GOPROGOPR0284.
Jag njöt och nöp mig i armen samtidigt som jag åt middagen.
DCIM100GOPROGOPR0286.
Dagen därpå vaknade jag supertidigt i vanlig ordning och tänkte gå ut på altanen och titta på soluppgången, det slutade i att jag, utan skor, gick ner till vattnet och gjorde några få av de yogaövningar som jag har lärt mig de senaste veckorna. Magiskt!
DCIM100GOPROGOPR0294.
Trevligt hus
IMG_20160529_120409
När jag var klar gick jag tillbaka till huset hoppade ner i sängen och sov en timma till.

Nu kör jag vidare till Albany NY!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s