Rio Secco GC – Phil Mickelson – Mexikansk mat

20160322_132135 Igår spelade jag Rio Secco GC. En kanon ökenbana, mycket upp och ned bland bergen. Det underlättade att ha golfbil. Jag spelade tillsammans med en pappa och son som var från Washington DC. Jättetrevliga! Oftast när jag spelar så för jag min egna statistisk, som ni kan se på scorekortet. Jag använder mig av ett program som heter Shots-to-hole. När jag kommer hem trycker jag in scoren online och min coach, i South Dakota, får en notifikation in i sin telefon!! Vid ett annat tillfälle ska jag berätta om vilka uppsatta mål vi har satt upp för denna säsongen.

20160322_133129På Rio Secco GC finns det en tävling som sänds på Golf Channel, den heter Million Dollar Hole. Om man är med i tävlingen och gör HIO vinner man 1 miljon dollar! Festligt!!

20160324_133119

Här på bilden är det otroligt svårt att se, men längst där borta, ligger The Strip – Las Vegas paradgata! Utmed banan har grundaren av Google ett av sina hus!

20160323_150014

Det gäller att komma ihåg vad som är mitt stora mål när man är i dessa miljöer – LPGA!

För att jag ska få ut så mycket som möjligt av min träning så skriver jag alltid ner och planerar mitt träningspass innan jag startar. Anledningen till det är att jag inte ska glömma något eller bli fast i en drill.

 

20160321_151337-1

Cirka 2 km från huset där jag bor hos goda vänner denna vecka ligger en korthålsbana, Angel Park GC. Phil Mickelson brukar komma hit, stänga av hela banan och bara nöta wedgar. De stängde inte av banan när jag kom ; ) Konstigt!

 

Snapchat-5388222435479256652

Efter en hel träningsdag blev det en kort springtur och ett kort core-träningspass för att sedan äta mexikansk mat med tre amerikanska Vegas brudar! Vilka stories dessa tjejer hade att berätta! Ganska så långt ifrån min vardag med wedgar och chippar!

Glad Påsk från Vegas!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s