PwC Sverige – en av mina sponsorer

 

 

 

 

 

 

Jag är så glad att få presentera PwC Sverige som har valt att stödja min satsning för året 2016. PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning och har utsetts av Sveriges Småföretagare till Årets Småföretagsrevisor 2015, dvs att PwC var den revisionsbyrå som svenska småföretagarna främst valde.

20160325_104553

Företaget har kontor i 157 länder med över 200 000 anställda. För mig känns det extra roligt att få representera PwC eftersom de har ett kontor i min kära hemstad, Falkenberg. Innan jag åkte över till USA fick jag möjlighet att träffa några av deras fantastiska och tillmötesgående personal på Nygatan i Falkenberg. Jag kommer med stolthet bära PwC-loggan broderad på mina golfpikéer – utan sponsorer är min satsning inte möjlig.

Ett stort tack till PwC och Daniel Johansson. Önskar ni komma i kontakt med PwC i Falkenberg, klicka här för PwC:s kontaktuppgifter. Om ni, precis som PwC, är intresserad av att stödja mig – kontakta mig på e-post: elin.arvidsson@hotmail.com så sätter vi ihop ett sponsorpaket.

PS Eftersom pikeerna är på brodering kunde de inte vara med i blogginlägget, men så snart jag har fått dem kommer jag att lägga upp en bild så att ni får se hur snyggt det blev.

Tack än en gång till PwC Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s