Heldag i Helsingborg

 

25:2-4

Igår stack jag och en av mina bästa kompisar, Theresé Larsson, till Helsingborg för att träna golf. Jag gick tillsammans med ”Tessan” på Riksidrottsgymnasiet i Ljungbyhed och sen dess har vi hållit kontakten. Tessan är en av de vänner som jag inte träffar så ofta men alltid när vi ses så känns det som vi sågs igår. Det är en extremt fin vänskap som jag håller hårt. Jag får en oerhörd energi av att umgås med sådana personer som Tessan. Samma sak gäller vår tränare, Hans Larsson, som vi hade på golfgymnasiet. Han har ett starkt engagemang. Tessan jobbar fortfarande med Hans och det var därför vi körde till Helsingborg. Sådana här människor gör att jag blir en bättre människa och golfspelare, speciellt om man vill nå toppen.

25:2-2Under tiden som Tessan och Hans jobbade, så hade jag ett grymt teknikpass inne i gymnastiksalen. Jag jobbade bra med de övningar som min amerikanska tränare Todd Kolb gav mig innan jag åkte till Sverige. När träningspasset var klart skickade jag över filmer, analysiska siffror med hjälp av ett verktyg som heter Trackman samt siffror från en tryckplatta till Todd. När jag vaknade nästa dag hade Todd gjort en hel analys och kunde förklara vad som var bra och vad vi behöver lägga lite mer kraft på. Trots att min tränare är i en helt annan tidzon och mängder av mil bort kan jag fortfarande bli bättre, fast jag är i Sverige!

25:2

 

Gympaskor, vinterjacka, kaffe från Statoil, anteckningsblock, favoritpennan, snyggt Icon armband (det fick tas av… rädd att det skulle gå sönder) samt massa golfbollar, ProV1 🙂

25:2-3

 

Så här ser en traditionell inomhushall ut, det fungerar verkligen jättebra.

Mer energimänniskor åt folket!! Tjingeling!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s