Med i media – tidning och radio

20160217_124701

Förra veckan uppmärksammade Falkenbergsposten min satsning och skrev ett långt fint reportage. Jag uppskattar verkligen att få vara med i media för jag tror att det visar på att jag gör något som kan locka andra ungdomar och som andra kan uppleva som intressant läsning.

Jag kommer ihåg när Jonas Blixt en gång fick frågan från en reporter: -Vad tycker du om att ha TV-kameror bakom dig när du slår under en tävlingsrond? -Kameror är ett tecken på att jag lirar bra, så självklart älskar jag kameror, säger Jonas och ler.

Idag finns det inga kameror på den tour jag spelar men när den dagen kommer, då lovar jag att jag, precis som Blixt, kommer att älska dem!

Screenshot_2016-02-15-12-33-28I måndags morse var jag med och spelade in ett radioreportage. Det var Per Scholander från P4 Halland som ville intervjua mig. Intervjun är ännu inte sänd men jag kommer länka till deras sida när den ligger ute.Screenshot_2016-02-15-12-33-48
Screenshot_2016-02-15-12-34-42

För att få en extra dimension på radiointervjun så försökte jag och Per spela in ljudet från när jag träffade en golfboll. Per var en superhärlig människa, vi hade hur skoj som helst och han kommer antagligen få klippa bort en hel del skratt innan intervjun läggs ut. Tack till Magnus Wernersson som tipsade den halländska radiokanalen att kontakta mig.

Nu tar vi helg!
Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s