Kinderägg

Igår blev det klart, vi kommer att tillhöra Region West när Regionals spelas nästa vecka. Det är 24 lag som slåss (spela golf) om 8 platser, dessa 8 lag går till Nationals. Det finns ingen annan väg att komma till dit. Så det är bara att spela grymt bra så får man en biljett. Banan vi kommer att spela är Colorado National Golf Club, jag har kollat upp den och den ser riktigt fin ut. Men innan jag kan börja fantisera om att i bästa fall vinna Regionals (japp jag kan berätta att det försigår många tankar i detta huvud på en dag, känner mig som en riktig dagdrömmare ibland) måste jag kvala. Vi har spelat nio hål och vi har 18 kvar. Jag ligger just nu tvåa men det är mycket tätt. Jag är glad att det inte är jag som ska ta ut laget till tävlingen eftersom det kommer att bli ett fruktansvärt svårt val för coach. Fem tjejer, en ska bort så är reglerna, hårda men väldigt lärorika. Efter att ha fått stanna hemma en tävling som jag gjorde förra veckan så har jag själv börjat spela mer golf. Det är ändå på banan som vi ska vara som bäst så varför inte hänga där så mycket som möjligt. Jag känner själv att jag lärt mig att ta med mig det som jag tränat på träningsområdet till allvaret på banan vilket är mycket viktigt.

I helgen försökte jag göra pannbiffar, kokt potatis, brunsås med lingonsylt. Dock har de inte lingonsylt så det får bli cranberry men det går alldeles utmärkt. Jag tror att jag missade såslektionen, det liknade mer en stuvning, super tjock. Blev helt okej efter lite mjölk men det är ju inte som hemma liksom. Igår hade jag tutorlektion. Det är en kille som hjälper mig med politiken. Jag har funderat många gånger hur han stått ut. Han tar hand om en blond tjej som frågar 100 frågor och inte alltid kommer ihåg alla olika ord som har stor betydelse. Igår hade han köpt ett kinderägg till mig, jag vet inte vem av oss som var mest nyfiken på vad det var för leksak inuti, mycket snällt av honom. När denna kursen är över vilket är nästa måndag då ska jag och han fira tror jag. Jag funderar på att ta med något att fika eftersom jag och han klarade oss igenom hela terminen.

Idag gav coach oss en uppgift för att bli ett lag som jobbar mot samma mål och gör det tillsammans som ett lag. Vi ska på lappar skriva minst två saker som vi tycker är grymt bra om våra lagkamrater. Alla kommer att göra samma sak och vi kommer att spara dessa lappar i våra bagar och alltid veta att vi är uppskattade av våra team mates och att det spelar aldrig någon roll hur många slag vi har på score kortet. Jag tyckte det var en riktigt bra ide. Men det är supersvårt att skriva ned det med ord. Jag försöker också göra det extra fint så det tar en liten stund, men de är det värt.

Nu är det dags att förbereda ett tal. Jag ska vara för att det är okej med ”hate speeches” vilket är ett tal då man har rätt att kränka en annan etnisk eller religiös grupp. Det är inte så lätt att övertyga andra att de ska tycka detta är okej när jag själv tycker det låter helt och hållet vansinigt, men det är väl bara att köra på och se det som ännu en uppgift som jag måste göra.

På bilden är en av dem som jag hängde med mest under helgen när jag var ensam, han är ganska så tyst av sig men mycket trevlig, skämt o sidor.

5 reaktioner på ”Kinderägg

 1. Ylva Helgesson

  Underbart att läsa om dig och dina framsteg. Du kan och du vill, allt är en fråga om tid. Kämpa vidare. Vi tror på dig! /Helgesson Family

  Gilla

 2. Lena Lengdén

  Hej Elin,
  Det är lika kul att läsa din blogg varje gång. Nu håller jag såklart tummarna för att du kommer med till Regionals. Du ska se att det kommer att gå bra. Lycka till:)
  Kram Lena

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s