Biiiiiiiiiiiiiii

Igår hände något som kunde gått riktigt illa. Utan att titta eller tänka drack jag ur min vattenflaska, känner något i min mun. I panik spottar jag ut vattnet och förstår inte vad som har hänt. På marken vandrar en groggy geting runt, tänk om jag hade svalt den – inte bra! Igår var det en underbar kvällar och jag var ute på golfbanan. Jag gjorde något som jag tycker är mycket mycket roligt; hällde ut min bollväska i bunkern och runt green på övningsområdet så att jag fick alla olika sorters chippar. Tiden bara flög förbi och det var exakt vad jag behövde dock hade det varit skoj att dela kvällen med de andra, men tjejerna kommer hem imon så jag klarar mig. Nu har jag bara fem dagar kvar i skolan. Det känns helt underbart. Det ska bli så skönt att bli färdig. Resultatet i skolan har faktiskt gått bättre än vad jag trodde. Termin har flugit förbi och till hösten blir det fyra nya ämnen som jag läser. Igår började jag planera mitt sommarlov. Då smög sig hemkänslan på mig och började sakna Sverige som fasen. Speciellt härliga sommarkvällar hemma på altanen med grillat, eller minigolf på Skrea Bangolf eller bara vara ute och gå längs Skrea Strand eller hänga på Falkenbergs GK och bara ha det riktigt skönt.

På bilden är min lunch från igår. Man får ta vad man har.

ha en trevlig söndag!

2 reaktioner på ”Biiiiiiiiiiiiiii

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s