Who is that crazy person …

Phoenix från ovan

 

När det stod klart att jag inte kom med som reserv på Symetra Tour-tävlingen i Atlanta så var det bara att flyga tillbaka till Phoenix för att istället spela tävling på Cactus Touren. Med scorerna 74-72-74 slutade jag på en delad sjunde plats. Inte vad jag önskade men jag vet precis vad jag behöver träna på så det ska lösas till nästa veckas tävling.

Istället tänkte jag visa, med lite bilder, från New Smyrna där jag var innan jag åkte till Atlanta. New Smyrna Beach ligger på Floridas östkust och där bor min fina familj, The Truslows.

 

Varje morgon startar jag på denna fantastiska löparslinga som mäter drygt 2 km. Jag brukar springa 3 varv. Det är så härligt att springa på det här underlaget eftersom det sviktar. Efter löpningen brukar jag gå ned till stranden för att känna på vattnet.

 

Självklart springer jag i mina nya löparskor som Sanford Health skickat till mig. Än en gång – Stort tack!!

 

Familjen Truslows hus är en sjö/havstomt med egen brygga där de lägger till med sin båt. Sonen i familjen hade missat att jag var där. Han springer in i huset och utbrister: ”who is that crazy person on our dock, should I call the police??! ” Mamman skrattade och sa det är bara Elin 🙂 haha!

 

 

Troligtvis är jag sist av alla på denna trend som jag dessutom aldrig trodde jag skulle falla för. Jag pratar om Acai Bowls. Om du vill testa ett nyttigt mellanmål är en acai bowl det perfekta alternativet! Superbäret acai, som har ätits i århundraden i Sydamerika, är nämligen något av det nyttigaste du kan äta. Jämför man bäret med blåbär innehåller acai 3-6 gånger så mycket antioxidanter och de är även fullproppade med nyttiga fettsyror och mineraler som järn, kalium, magnesium, fosfor och kalcium. En acai bowl kan liknas vid frozen yoghurt i skål som toppas med kokosflingor och färsk frukt eller bär. Helt fantastiskt gott! Det är himmelriket, speciellt när man får det serverat från en liten vagn som har en tupp som husdjur.

 

Självklart blev det också mycket golfträning och spel. Den här veckan tränade jag på Sugar Mill Golf & CC.

 

Jag och Andrea, mamman i huset, cyklade ned till stranden för att kolla på alla surfarna. En dag ska jag lära mig det! Ser jätteroligt ut.

 

Jag har sett väldigt många bilder på Instagram med personer som gör yogaposer på brädan … men oj vad det var svårt. Plankan var den mest avancerade övningen som jag klarade!

 

Det här är det närmaste surfing jag kommer, dvs Paddle Board. Det är faktiskt riktigt roligt och ganska så jobbigt, särskilt om man försöker ta sig fram snabbt. Och det gäller att hålla koll på riktningen också. Som ni ser på bilden är jag på väg in i vassen!! Vill tillägga att min kompis Austin var den ende som trillade i. Inte jag!!

Nu är det dags att dra till golfbanan för att spela in till nästa tävling! Ciao!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s