Lolina-L

lolina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du vägarna förbi Falkenberg någon gång? Missa då inte att besöka Lolina-L som ligger på Storgatan. Här inspireras dagligen tuffa brudar, fina damer och fräcka tanter. Här finner du kläder, väskor, skor, smycken och accessoarer i en skön mix och allt är noga utvalt. Lolina-L är en klädesbutik med allt det senaste inom fashion. Agneta, Lotte och Lina har stenkoll, de vet precis vilka färger och vilken modell som passar respektive kund/kropp. Jag uppskattar verkligen när expediterna är ärliga och säger -den klänningen gjorde inte din kropp rättvisa, ta och prova den här istället. Självklart kan inte alla plagg passa alla. Då är det väldigt skönt att få experthjälp, för experter är de på Lolina-L, det vill jag lova.

Tjejerna på Lolina-L har valt att sponsra mig med några fantastiska outfits samt skor och accessoarer från deras butik, vilket jag är mycket tacksam för. På Lolina-L kan du hitta flera olika varumärken. Bland mina favoritmärken finns: RaRe, Nolita, Rabens Saloner, A.S 98, Icon, Steven Madden, American Vintage, Boss Orange, OttoD’am mm. Ni kan alltid följa butiken på Instagram, Facebook eller på deras hemsida. Happy Shopping!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s