Hej då Sverige

Klockan var 04:21 när jag vaknade upp i Orlando, Florida. Jetleg kan kanske vara en av de bästa sakerna som finns när man reser bakåt i tiden! Vakna kl 4:30 utvilad är magiskt, vi får se hur magiskt jag känner mig runt kl 15:00 i eftermiddag ;).

Igår morse kl 05:30 körde mamma mig till Hylie tågstation. Därifrån tar jag tåget direkt till Kastrup flygplats och sedan med Norwegian direktflyg till Orlando, Florida. Norwegian har börjat flyga direkt mellan flera olika platser i USA och Köpenhamn det är verkligen så skönt. När jag under 4 år bodde i Texas hade jag alltid två byten och resdagar på minst 22 timmar. Jag kommer ihåg hur jag tänkte när jag stod på Köpenhamns flygplasts och hoppades på att mina väskor (bagage och golfbag) inte skulle komma på bandet. Eftersom jag inte viste om jag skulle orka få med mig dem på tåget mellan Kastrup och Falkenberg. Därför får veckans hiss gå till direktflyg! Speciellt när det är billigt och bra! Kolla alltid på Norwegians sida om ni ska boka flyg.

Jag är och kommer antagligen alltid att vara en väldigt känslosam person. Ofta får jag höra att jag är en väldigt glad och positiv tjej, men att vara känslosam innebär också att man väldigt lätt till gråt. Oj vad jag grät igår på tågstationen. Det är så märkligt eftersom jag vill ju åka till USA. Tårarna kommer troligtvis för att det är så enkelt och tryggt att vara hemma hos mamma och pappa. De ger mig villkorslös kärlek. Detta i jämförelse med mitt liv i USA där måste jag armbåga mig fram och göra saker som ofta ligger utanför min komfortzon. Till exempel be om hjälp och ibland bjuda in mig till bekantas bekantas gästsäng för att på så sätt hålla nere mina utgifter. Det är supertufft men nödvändigt för att göra min satsning möjlig. Men det var detta som blev väldigt påtagligt där på Hylie tågstations perrong med mammas trygga armar runt mig.

Det som slog mig igår var, fast jag var så ledsen när jag gick på tåget så går det väldigt snabbt över. När tåget började rulla så flyttar jag fokus. Nu sätts blickarna framåt och jag vet att 2016-års säsong kommer bli Outstanding!! Men precis som min kloka mamma sa, det är okej att vara ledsen Elin!

20160313_174215-1 20160314_072905-1 20160315_043938 IMG_20160314_095436

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s