Bye Vegas, I will be back!

Under söndagen tog jag chansen att spela 36 hål på Cascata GC. Eftersom det var mycket blåsigt så var banan nästan helt tom. Jag hade 74 på morgonen och 71 på eftermiddagen. Spelet känns jättebra och jag märker att jag har utvecklats enormt mycket sen i höstas. Slag som jag tidigare haft problem med går nu som en dans ; ) Jag och min tränare Todd Kolb har jobbat hårt på svingen och nu ger det resultat. Självklart finns det alltid saker att förbättra men grundsvingen känns bättre än någonsin.

Att grenarna är snabba i Las Vegas är ju ingen nyhet men eftersom den här dagen var väldigt blåsigt blev greenerna ännu snabbare. Jag har nog aldrig spelat på så snabba greener. Detta resulterade till 3 stycken treputtar på förmiddagen, men även 5 birdies. Väldigt lärorikt för mig att få chansen att spela på greener som lätt skulle kunna jämföras med ett parkettgolv! Kanske något att testa för er hemma i Sverige.

På måndagens morgon var det dags att lämna Las Vegas. Jag har haft en helt underbar tid här. Några saker som jag verkligen gillar är: vädret (28 grader, lite vind, torrt, jag älskar det) flera helt fantastiska golfbanor och anläggningar och såklart alla personer som jag har lärt känna. Jag kommer absolut komma tillbaka till Las Vegas för att spela golf!

20160326_094003

Det här är God Morgon-vagnen på Cascata GC. Kaffe och muffis bjuds det på, jag tog kaffet och ett äpple, tydligen var det inte så många som valde frukt för det fanns många äpplen kvar i korgen. Jag tycker det är jättetrevligt med en sån här vagn när man kommer till en ny golfklubb, fast jag vet att den kostnaden är pålagd i greenfeen!

20160326_132328

Snacks på banan .. idag blev det jordgubbar!

20160326_113945

Som ni ser på scorekortet, rollercoaster idag! Många birdies och lite annat. Nu ska vi bara rensa bort det där ”annat”.

IMG_2525Det här är Austin, dottern i familjen som jag har bott hos. Vi hittade verkligen varandra och har skrattat och haft så skoj tillsammans!

Over and out!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s