På gräs, i sol, på en perfekt range – Himmelriket!

img_1484

Klockan är nu 4.45 och jag sitter i min säng i Las Vegas och känner mig så jäkla redo (ska nog inflikas att jag är rejält jetlaggad – har redan varit uppe en timma). Tyvärr är det mörkt ute och det finns ju inte så mycket att göra vid den här tiden på dygnet så jag tänkte att jag skriver lite på min blogg istället.

img_9706

img_9705Äntligen är jag tillbaka. Direktflyg från Köpenhamn till Las Vegas, i och för sig var det 4, 5 timme försenat, men det var inga större problem. Norwegian Airline (som ni känner till att jag gillar så mycket) var vänliga och kompenserade alla sina passagerare med en liten mat-voucher på Kastrups flygplats – mätta kunder – nöjda kunder :). Mycket smart drag från deras sida.

Att lämna Sverige har för det mesta varit ett tufft avsked. När jag kramade om mamma och pappa den här gången så kändes allt så gott. Jag är redo, glad och har hittat ett lugn. Förra året var allt nytt och jag visste inte riktigt min plats vilket gjorde mig stressad och osäker. Inför det här året vet jag hur saker och ting fungerar och kan bara köra på.

Gårdagen spenderades på TPC Las Vegas som ligger precis här intill där vi bor. Den här golfbanan tillhör inte mina favoritanläggningar men det är den enda banan som är öppen på måndagar. TPC har två träningsområden, ett för allmänheten och ett lite finare ….

img_9722

Jag frågade om jag fick lov att vara på den sistnämnda. Inga problem förklarade mannen i kansliet. Tack tack! Jag tog mina golfbollar och sprang till rangen för att i drygt två timmar få träna – på gräs, i sol, på en perfekt range. Kändes som om jag hade kommit till himmelriket!! Vad härligt det är och vad glad jag är för att vara tillbaka i USA

img_1494

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe till mig och frun i huset, tänk att jag har underbara amerikanska vänner som är lika tokiga i gott kaffe som många av oss svenskar, jag är en av dem.img_9729

3 reaktioner på ”På gräs, i sol, på en perfekt range – Himmelriket!

Lämna en kommentar