SVERIGE!

 

 

Då var jag på plats i hemstaden Falkenberg. Jag är en äkta falkenbergare tror jag i alla fall, jag älskar att komma tillbaka hit och jag kommer aldrig att lämna min boniga dialekt. Innan jag lämnade Texas klarade jag av körkortet. Efter mycket strul med papper osv så var det min tur att köra min egna bil till ett ställe sitta där och vänta på att man skulle komma ut och köra med mig i tio minuter. Det var fickparkering samt köra runt kvarteret. Jag var nervös, fast jag haft svenskt körkort i mer än ett år. Tekniskt sätt kan jag köra på mitt svenska körkort i usa men nu när jag tog det amerikanska kommer försäkringen på min bil att gå ner vilket jag tackar för.

Jag och Bev klarade efter ett tag flytta ut alla saker från min lägenhet. Vi använde oss utav hennes golfvagn eftersom vissa saker var för tunga att bära. Ganska så nöjda var vi efter att allting var klart. Det kändes även som om vi aldrig skulle fixa det. När jag kommer till Londons flygplats och ska åka buss till en annan terminal sitter det en man i 75 års åldern jämte mig. Han frågar vart jag flög från, jag berätta att jag kom från Lubbock och var påväg till Köpenhamn. Mannen tittar mycket glatt på mig och ser lite fundersam ut. Han frågar mig: det är inte så att du studerar på Texas Tech? Jag sa till honom att jag var med i golflaget och var nu påväg hem. Nu han mannen ett ännu större leende. Han säger kort och gott, jag tog min examen från Texas Tech 1956. Efter det tillbringar vi de fem minuter som bussen tar att prata om alla olika byggnader och hur det ser ut där nu osv. Mycket trevligt och det är alltid liks skoj att stöta på någon som har anknyttningar till Tech. Av någon anledning så tillhör vi tillsammans och det spelar ingenroll hur många år det är emellan.

Min snälle bror satt på perrongen och väntade när jag kom med tåget till Falkenberg 20:19. Efter lite mat somnade jag nästan direkt. Det slog mig också hur mycket jag saknar  AC:n som finns i varje byggnad i usa. Det är varmt inne och det är varmt ute. Men jag klagar absolut inte. Jag tar detta varje dag i veckan. Idag startar även en ny period. Det är en två månades uppbyggnads och förberedelse period för en ny säsong som startar nästan direkt när jag kommer över till usa. Under denna period kommer det bli mycket träning och fys träning. Jag kommer även att spela några få tävlingar under sommaren.

Hej kära vatten från kranen oj vad jag har saknat dig!

En reaktion på ”SVERIGE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s