Upp o nicka

I lördags hade vi träning med laget på förmiddagen sedan käkade några av oss på golfbanan, deras sallader är riktigt bra. Söndag var våran lediga dag. De betyder att vi inte har någon träning med laget. Ibland väljer jag att trycka in extra träning osv dessa dagar men i söndags kände jag att jag behövde sova lite längre vilket blev 7. Jag vet själv med mig att när jag börjar vakna på nätterna och vara sjukt förvirrad vet jag att det är dags att sova mer. Det var vad som började hända förra veckan så det var lika bra att stryka lite träning och slänga mig i poolen och läsa min politikbok samt småsova bakom min solglasögon.

Nu e jag fit for fight igen men har fått ett bett på mitt finger som har blivit inflammerat. Jag har varit oss läkaren och det ska vara påväg bort nu. När saker som det händer önskar jag att jag var i Sverige. Men jag litar på dem här och de vet säkert vad de håller på med. Träffade min politiktutor igår. Igår gjorde han ett schema för mig inför nästa prov. Det är super mkt som ska hinnas med och politik är inte de enda ämnet jag har i skolan.

20120403-080323.jpg

2 reaktioner på ”Upp o nicka

  1. Marie Larsson

    Det är en fröjd att läsa hur du har det. Hoppas lilla fingret bättrat sig, Värre är der väl för Jesper Parnevik, som fastnade med handen i någon slag kvarn. Rätt gott med alla fingrar på plats….
    Glad Påsk !
    Marie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s